open source website builder

BEIJING 2012

We bezoeken deze keer Beijing weer eens. We nemen niet deel aan excursies maar gaan onze eigen weg. We bezoeken een aantal zaken die niet in de reguliere excursies worden aangeboden zoals het oude observatorium, de hofstede van Prins Gong en het Taorantingpark. Maar wij bezoeken ook de Confuciustempel met haar grote stenen bibliotheek.

Wat is anders dan anders
De reis is merkwaardigerwijs geen 8-daagse maar een 7-daagse reis. We vliegen ook niet met een rechtstreekse 9 uur durende vlucht met China Southern Airlines maar via een vele uren langer durende route met Swiss Air naar Zürich. Aldaar oponthoud door de transfer en vervolgens naar Beijing. Nu duurt de reis ca. 14 uur i.p.v. de gebruikelijke 9 uur! De terugreis is andersom, met een oponthoud van ca. 100 minuten in Zürich alvorens we verder kunnen met een andere vlucht naar Amsterdam.. 

Vertrouwd
Het hotel waarin wij verblijven is hetzelfde als dat tijdens onze reis in 2010: Hotel Holiday Inn Express Temple of Heaven, Beijing. Een prima verzorgde kamer, dagelijks twee gratis flesjes water en schone handdoeken enz., Helaas geen koelkastje, wel een kluisje en een prima ontbijtbuffet in het restaurant! 

Van deze reis vindt u ook een fotoalbum op deze site. Ook zijn er video's in hoge kwaliteit te bezichtigen. 

Wilt u zien hoe deze reis er uit zag, bekijk dan de video's en de fotoalbums van deze reis. Immers, een plaatje zegt meer dan 1000 woorden.

TOP PAGINA | VOLGENDE PAGINA